Nakupujte varno in udobno. Kot naš uporabnik imate vpogled tudi v status naročila. Postopek je enostaven, potrebujemo le vaš elektronski naslov in nekaj podatkov.
RegistracijaKoleraba Rumena maslena je znana po mehkem, okusnem gomolju. Za prehrano ljudi jo pulimo, ko doseže premer 15–20 cm. Ne čakamo, da se bolj odebeli. Je rumeno zelena koleraba z rumenim, maslenim mesom, ki vsebuje veliko suhe snovi in ima prijeten vonj. Primerna je za takojšnjo porabo in skladiščenje v primernih kleteh ali zasipnicah, lahko pa jo tudi zamrznemo. Ima nežen in značilen okus.
Seme kali: | 8-12 dni | |
Čas setve: | februar-marec (zavarovan prostor), april-julij (na prosto) | |
Čas presajanja: | april-avgust (30-35 dni po setvi) | |
Čas pobiranja: | maj-november | |
Sadilna razdalja: | 25 x 30 cm | |
Dobri sosedje: | fižol, grah, por, rdeča pesa, solata, špinača, paradižnik, zelena, redkvica, krompir |